Mittagstisch & Tagesgerichte (KW11)

14.03.2016 bis 18.03.2016

klassisch

Mo

TortelliniS mit Schinkensahnesoße, Salat vom Buffet

Tortellini with ham and cream sauce, salad buffet

5.90 €
Di

ZigeunergulaschS,, Kroketten ,Salat vom Buffet

Pork gulash with bell pepper „Gipsy style“, croquette potatoes, salad buffet

5.90 €
Mi

WirsingrouladeS, Schwenkkartoffeln, buntes Gemüse

Roulade of savoy cabbage and pork, rosted potatoes, mixed vegetables

5.90 €
Do

Schweinegeschnetzeltes inPfefferrahmsoße, Nudeln Salat vom Buffet

Slices of pork in peppersauce, noodles, salad buffet

5.90 €
Fr

Seelachsfilet (ASC-zertifiziert), Basilikumsoße, Reis und Salat vom Buffet

Pollok fillet in basil sauce, rice and salad buffet

5.90 €

vegetarisch

Mo

Riesenrösti „Hawaii“, dazu Salat vom Buffet

Big potato patty „Hawaiian style“, salad buffet

5.90 €
Di

Käsetortellini mit Spinatsahnesoße, Salat vom Buffet

Cheese tortellini with spinach sauce, salad buffet

5.90 €
Mi

Indisches Gemüsecurry mit Basmatireis, Salat vom Buffet

Vegetable curry „Indian style“ with basmati rice, salad buffet

5.90 €
Do

Steinchampignonragout mit Semmelknödel, Salat vom Buffet

Mushroomragout with bread dumplings, salad buffet

5.90 €
Fr

Farfalle mit Gemüsebolognaise, Salat vom Buffet

Farfalle pasta with vegetable bolognese, salad buffet

5.90 €

Zurück